Informatie

Advies over tuinhaarden

Tuinhaarden tips

Een tuinhaard wordt ook wel een terraskachel, terrashaard of tuinkachel genoemd. Zo’n echte eye-catcher brengt veel gezelligheid, sfeer en warmte in je tuin. 

Er zijn zoveel verschillende soorten tuinhaarden dat wij begrijpen dat u een stukje extra advies wel kunt gebruiken. Op deze pagina helpen wij u dan ook graag met het kiezen van de juiste tuinhaard! 

Welke tuinhaard past het beste bij u?

Een tuinhaard stem je allereerst af op het type tuin dat u heeft. Een stijlvol moderne tuinhaard past nou eenmaal minder goed bij een klassieke tuin, dan bijvoorbeeld een Tuinhaard Gietijzer Basic M. Vervolgens is het van belang om te weten hoeveel ruimte u heeft voor een tuinhaard? 

Sommige tuinhaarden zijn multifunctioneel: u kunt de haard bijvoorbeeld gebruiken als barbecue of als kleine houtopslag. De terraskachels in ons assortiment zijn verkrijgbaar in een een klassieke of moderne variant, deze zijn te herkennen aan strakke of sierlijke vormen. Dit soort tuinkachels komen het beste tot hun recht in zowel een landelijke als een moderne tuin.

Moderne tuinhaard (gietijzer)

De moderne tuinkachels in ons assortiment zijn gemaakt van een speciaal soort metaal. De moderne tuinhaard is te herkennen aan zijn strakke vorm en stijlvol design. Dit type metaal geleidt warmte perfect en is tevens bestand tegen een regenbui.

Voordelen

  • Duurzaam en degelijk
  • Gemaakt van een type metaal dat warmte goed geleidt
  • Aangename stralingswarmte
  • Heeft een modern en strak design
  • Geschikt voor een moderne tuin
  • Sfeermaker in de tuin
  • Erg gezellig 🙂

Lees hier meer over de voordelen van een gietijzeren tuinhaard.

Nadelen  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *