Valhal Outdoor

Het Valhal Outdoor avontuur

Als een ode aan het buiten koken start in 2014 het Valhal Outdoor avontuur in Denemarken, het land van de vikings. Een serie Dutch Ovens en aanverwante artikelen was geboren, waarmee plezier, veelzijdigheid en gemak in buiten koken weer samensmolten.

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Uitverkocht

 31,95

Uitverkocht

 39,00

Het ontstaan van Valhal Outdoor

Sinds 2018 is Nederland officieel de thuishaven van Valhal Outdoor. Doordat Dutch Ovens hun naam danken aan Nederlandse pioniers die deze meenamen naar Amerika, voelt het aanmeren van het Valhal Outdoor schip in Nederland als de Dutch Oven terugbrengen naar de oorsprong.

Wij hechten er veel waarde aan om het buiten koken voor iedereen leuker, veelzijdiger en gemakkelijker te maken. Door zorgvuldig materialen te kiezen die robuust zijn en duurzaam in gebruik, bieden wij kwalitatieve artikelen aan om deze wens eer aan te doen.

Outdoor liefhebbers in heel Europa, van Zweden tot Slovenië, ervaren al het plezier, de veelzijdigheid en het gemak van de outdoor cooking tools die Valhal Outdoor te bieden heeft. Dit betekent natuurlijk niet dat de Valhal Outdoor viking zich niet verder ontwikkelt of verder groeit. Dagelijks blijven wij onszelf de vraag stellen hoe we alle buiten kook liefhebbers, ervaren en onervaren, kunnen helpen met vernieuwende en duurzame artikelen.

Valhal Outdoor missie

Door nooit concessies te doen wat betreft de kwaliteit en altijd te kiezen voor materialen die duurzaam in gebruik zijn, kunnen Valhal Outdoor artikelen van generatie op generatie worden doorgegeven. De passie voor het koken of buiten koken kan samen met de Valhal Outdoor artikelen van generatie op generatie worden doorgegeven. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan het verbinden van mensen. Een natuurlijk gevolg van een pan die meerdere generaties meegaat, is het verminderen van afval en op die manier willen wij bijdragen aan een gezondere planeet voor alle volgende generaties.