Vuurkorf

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Waarom een vuurkorf kopen?

Vuurkorven zijn niet alleen een handige manier om een terras te verwarmen, maar tevens een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Nederlanders zijn echte buitenmensen geworden en willen het liefst het hele jaar kunnen genieten van hun tuin. Door de ruime keuze aan vuurkorven die wij aanbieden is het mogelijk om van uw tuin genieten tot in de late uurtjes. Ook is een vuur korf een echte sfeermaker in de tuin, wat is er nou gezelliger om ’s avonds bij een knisperend vuurtje een lekker drankje te nuttigen met vrienden of familie.

Grote of kleine korf?

Wij bieden u van allerlei soorten vuurkorven aan, van een moderne grote korf tot een kleine korf in de kleur zwart. Deze staalsoort heeft een roestkleur als eigenschap voor een avontuurlijk en robuust uiterlijk. Deze kleur komt omdat dit metaal op een speciale manier geoxideerd is met verschillende soorten metalen, deze metalen zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Ook heeft deze staalsoort als eigenschap dat deze een lange levensduur behelst waardoor deze eigenlijk dezelfde eigenschappen heeft als roestvast staal. Voor een klassiekere uitstraling zijn metalen vuurkorven de beste optie, een andere eigenschap van een metalen allesbrander is dat deze duurzaam te produceren zijn.

Ook voor al uw Tuinhaarden en accessoires!

Ook naast onze verschillende vuurkorven hebben wij ook een groot aanbod aan tuinhaarden en natuurlijk de bijbehorende accessoires in ons assortiment. Want ook bij de tuinhaarden heeft u keuze uit verschillende staalsoorten. Deze zijn het eerder genoemde Cortenstaal, gietijzer en natuurlijk metalen tuinhaarden.

Een voordeel van een tuinhaard ten opzichte van een korf is dat de rook die deze creëert tijdens de verbranding netjes wordt afgevoerd door een pijp zodat u minder last heeft van de rookontwikkeling. De accessoires zoals een houtopslagtoren, vuurplaten en vonkenvangers mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Maar ook de geliefde terrashaardsets (meestal bestaande uit een korf, borstel, schepje, tang en een pook) horen bij dit uitgebreide assortiment. Zo heeft u altijd een ruime keuze over de bijpassende accessoires en benodigdheden.

Hoogwaardige kwaliteit vuurkorf kopen?

Wij garanderen u alleen een hoogwaardige kwaliteit allesbrander vuur korf, zodat u kunt vertrouwen op een zo lang mogelijke levensduur van uw bestelde allesbrander. Alle aangeboden vuurkorven zijn uit eigen magazijn leverbaar waardoor wij streven naar een zo snel mogelijke levering. Want op werkdagen voor 17:30 besteld, is normaal gesproken de eerstvolgende dag in huis.

Bij een vuur staat veiligheid voorop

Wanneer er met vuur wordt gespeeld is het van belang om rekening te houden met een aantal veiligheidsaspecten. Zorgvuldig omgaan met vuur is een pré. Vooraf is het bijvoorbeeld belangrijk om na te denken over wat nu de beste plek is voor uw korf. Een korf zet u nou eenmaal niet dichtbij hoog gras, een grote boom of een haag. Wilt u meer weten over hoe u een korf of tuinhaard veilig kunt gebruiken? Leest u dan eens ons blog over veiligheid bij gebruik van een korf of tuinhaard.

Grote vuurfkorf kopen? Bestel direct online

Heeft u nog vragen of wilt u advies inwinnen? Dan kunt u altijd contact opnemen, wij denken graag met u mee!