8.1 op basis van 832 beoordelingen! | Vragen? Bel ons 085 - 760 60 54

Vuurtafels

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Bekijk onzeTOP 10best verkocht

16 artikel(en)

per pagina

1

16 artikel(en)

per pagina

1

Een Cosi Fires of Happy Cocooning vuurtafel terrasverwarming staat voor gezelligheid

Met een vuurtafel terrasverwarming kunt u heerlijk lang buiten zitten en genieten van een gezellig vuur. Vuur tafels zijn één van de meest populaire vormen van terrasverwarming en naast dat zo'n rtafel warmte biedt, zorgt deze ook voor gezelligheid. Vuur tafels zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen trouwens ook alleen buiten gebruikt worden. U zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke warmte u met zo'n sfeerhaard in uw tuin haalt. In ons assortiment zitten diverse soorten tafels: ronde vuurtafels, vierkante sfeerhaarden, maar ook prachtige teakhouten tafels. Happy Cocooning tafel, een èchte sfeerhaard voor buiten.

Happy Cocooning tafelhaard: Een tafelhaard past in elke tuin

Door ons uitgebreide assortiment aan tafelhaarden, zult u altijd een tafelhaard vinden die bij uw tuin past. Wij snappen dat elke tuin anders is en daarom werken wij samen met Happy Cocooning. Happy Cocooning is een merk dat staat voor moderne tuintafels met een ingebouwd gasvuur. De stijlvolle Happy Cocooning vuurtafels zullen zorgen voor een geweldige sfeerbeleving in de tuin of onder uw veranda. Alle Happy Cocooning modellen zijn leverbaar in verschillende typen (zoals rond of rechthoekig) en diverse kleuren. Liever een vuurtafel die iets hoger is? Dan is er de Happy Cocooning statafel. Happy Cocooning tuinhaard tafel, geschikt voor elke tuin!

Waarom een luxe gashaard?

De Cocoon Table is de meest luxe vuurtafel die u zich kunt voorstellen en is voorzien van een zogenaamde ingebouwde gashaard. De brander van de haard is door de meegeleverde houtblokken perfect weggewerkt en tevens zorgen de lavastenen er voor dat het vuur lijkt op een echt houtgestookt haardvuur, niemand die het ziet: -). Het grootste voordeel van een luxe gashaard is dat u geen last van rook of rondspringend as of vonken heeft en u niet het vuur hoeft te onderhouden. Gewoon aanzetten en genieten dus!

Een luxe gashaard wordt ook wel tafel heater genoemd en is comfortabel in gebruik, doordat u de haard heel gemakkelijk aan- en uitschakelt. U heeft dus in een simpele handeling een prachtig vuur. En zoals genoemd hoeft u dus niet voor voldoende haardhout te zorgen. Een gashaard geschikt voor iedereen.

Een gasfles werkt u weg in een speciaal daarvoor geschikte gasfles bijzettafel. Die lelijke flessen wil toch niemand in het zicht? Deze bijzettafels zijn uiteraard in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en zorgen er voor dat u de glasfles op subtiele wijze opbergt. Naast een handige bijzettafel ook nog volledig uit het zicht verdwenen, handig toch? Het blijft overigens wel een gasfles en daarbij blijft normale voorzichtigheid geboden. Om veilig en comfortabel van uw Cocoon Table te kunnen blijven genieten dient u deze ieder jaar door een erkend gasinstallateur te laten controleren.

Gemaakt van duurzaam materiaal en bestand tegen hoge temperaturen

De Cocoon tafels zijn gemaakt van een speciaal soort composiet. Composiet heeft een betonlook uitstraling en zijn nauwelijks van echt beton te onderscheiden. Daarnaast heeft composiet als voordeel dat haarden bestand zijn tegen zeer afwijkende weersomstandigheden en zeer hoge temperaturen. Bovendien is composiet een licht materiaal waardoor u de haard eenvoudig kunt verplaatsen. Een Cocoon table kunt u eenvoudig buiten laten staan, maar toch adviseren wij om gebruik te maken van de gratis bijgeleverde beschermhoes. Sfeerhaard tuin? Cocoon tafel!

Standaard bijgeleverd bij Happy Cocooning

Alle Cocoon Tables worden geleverd inclusief lava stenen, 4/5 keramische hout stammen, 2,5 meter CE gekeurde gasslang, en een grijze PVC All Weather beschermhoes. Alle Cocoon Tables zijn CE KIWA GASTEC gekeurd. Exclusief verzendkosten! Genoemde prijzen onder voorbehoud van druk en typefouten.

De Cocoon table

De open haard is al eeuwenlang dé plek in huis om lekker bij weg te kruipen. Nu we ook in 2017 de focus houden op buiten wonen, zijn buitenhaarden niet meer weg te denken. Zo zijn er de Cocoon Tables: trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur plus de mogelijkheid om de tafel met een losse grillplaat als barbecue te gebruiken. Op koele avonden in het voor- en najaar brengt vuur warmte, maar vooral ook sfeer en gezelligheid. Een gasvuur is ideaal: aan is aan, uit is uit. En extra veilig bovendien: er komen geen vonken van af. Cocoon Tables: voor wie er eerlijk - warmpjes bij wil zitten.

De sfeer van een haardvuur

De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet, hierdoor zijn ze bestand tegen extreme temperaturen. Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 12 en 19,5 kW, mooi gecamoufleerd met houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel. De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beiden verwerkt in een rvs bedieningspaneel.

De brand Happy Cocooning

Happy Cocooning brengt al sinds 2008 de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Europa met zijn Cocoon Tables. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditonele houtbrander. Kiezen tussen een lounge- of ee afel hoe niet meer. Door handig in te spelen op de trends hee Happy Cocooning hiervoor de perfecte tussenoplossing. Of je nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy Cocooning past al jd bij jouw smaak, op het juiste niveau.

Vurige tafelhaard

De tafelhaard voor buiten zet je letterlijk in vuur en vlam. De Cocoon Tables hebben namelijk een ingebouwd gasvuur. Buitengewoon sfeervol én veilig! Het is dé centrale plek buiten, waar je gezellig omheen kan zien. Met de grillplaat kan deze vurige tafel direct als barbecue gebruikt worden. Andere accessoires zijn o.a. houten sidetables, wijnkoeler en glazen ombouw. Daarmee maak je van deze tafelhaard een multifunctionele haardtafel. De Cocoon Tables zijn gemaakt van het oersterke en weerbestendige composiet en verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Geniet buiten van gezelligheid, licht en warmte, zónder vonken of rook.

Happy cocooning aanbieding

Houdt deze pagina goed in de gaten, want regelmatig zijn hier happy cocooning aanbiedingen te vinden.

Cosi Fires

Nooit meer binnen zitten met een Cosi Fires vuurtafel. Met een heerlijk afgevende warmte zorgt deze stijlvolle tafel voor een heerlijke avond. Naast zijn verwarmende functie ziet de tafel er ook nog eens stijlvol en modern uit. Zelfs op een dakterras zal deze vuurtafel niet misstaan.

Een vuurtafel voor warme avonden

Het kenmerkende van de vuurhaard is dat deze traploos instelbaar is. De haard heeft een warmteopbrengst van 9 kW, waardoor er een aangename temperatuur wordt afgegeven. Met zijn hoogte van 48 cm staat deze prachtig bij een loungeset. Elke avond gezellig buiten zitten, dàt is waar deze vuurtafel voor zorgt.

Lelijke gasfles keurig weggewerkt, makkelijk bedienbaar!

Ondanks de hoogte van de vierkante tafel, past er in de Cosiloft een gasfles van vijf kilo! De fles is keurig weggewerkt achter een greeploos drukdeurtje. Moet u bij de fles? Simpel even op de deur drukken en deze zal direct voor je opengaan. De regelaar zit direct onder tafel. Op deze manier kunt u altijd bij de gasregelaar.

Cosi Fires inclusief accessoires

De vuurhaard wordt geleverd met een bijpassende beschermhoes. Naast een hoes worden ook keramische houtblokken, lavastenen en een gasdrukregelaar en -slang meegeleverd. U hoeft alleen nog maar een gasfles aan te schaffen en het genieten kan beginnen! De gasfles (max. 5 kg), in vergelijking tot veel andere merken, kan trouwens gewoon in de haard geplaatst worden. Zo is deze lelijke fles perfect weggewerkt.