Levertijden

Op dit moment is er sprake van vertraging bij vervoerder DPD. Wanneer je een tracking ontvangt, is het pakketje uit ons magazijn vertrokken. In de tracking staat dan soms ‘Order informatie is doorgegeven aan DPD’. Dit wekt de indruk dat het pakketje nog niet bij ons vertrokken is, echter is dit wel het geval en heeft DPD het pakket dan nog niet kunnen sorteren. Wij kunnen helaas alleen waarborgen dat uw bestelling op tijd de deur uitgaat. Onze excuses voor de vertraging bij de vervoerder, wij hopen dat het snel verholpen is.

Wij streven er naar dat de door jou bestelde artikelen, indien deze op een werkdag voor 17:00 uur zijn besteld*, dezelfde dag nog worden verwerkt, ingepakt en verzonden worden. Uiteraard door middel van een pakketje met track & trace code!

Zodra wij jouw bestelling verstuurd hebben, ontvang je een verzendbevestiging per email.
Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste status. Wel zo handig!

*Levertijden:
Bestellingen maandag voor 17:00 uur --> levering normaliter op dinsdag.
Bestellingen dinsdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op woensdag.
Bestellingen woensdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op donderdag.               
Bestellingen donderdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op vrijdag. 
Bestellingen vrijdag voor 17:00 uur --> levering normaliter op zaterdag.
Bestellingen zat/zon  --> levering normaliter op dinsdag. 

Ook in België leveren wij onze bestellingen normaliter de volgende dag al af. Wordt je bestelling via Logique geleverd? Dan is de levertijd 2 tot 3 werkdagen. In alle gevallen word je via de track & trace netjes op de hoogte gehouden.

*Helaas hebben we geen eigen bezorgers en zijn we derhalve wat betreft de bezorging van jouw bestelling afhankelijk van onze transporteur welke pretendeert 93% van al deze zendingen binnen 24 uur te leveren. Helaas is het dus mogelijk dat de door jou bestelde bestelling iets langer nodig heeft om bij jou of de ontvanger afgeleverd te worden. Hier hebben wij, hoe graag we het ook zouden willen, helaas geen invloed op.

Let op: de hierboven aangegeven levertijden zijn slechts een indicatie. Aan deze levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Op feestdagen gelden er voor bepaalde dagen afwijkende levertijden.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.