8.1 op basis van 832 beoordelingen! | Vragen? Bel ons 085 - 760 60 54

Winkelen per

Vuurschaal

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Bekijk onzeTOP 10best verkocht

Artikelen 1 tot 15 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 15 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Vuurschaal kopen?

In de zomertijd wilt u natuurlijk zo lang mogelijk buiten kunnen blijven zitten. Door een vuurschaal aan te schaffen creëert u een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, dit is natuurlijk te danken aan de warme gloed die het vuur verspreid in uw tuin. Ook kunt u doormiddel van een schaal meer licht creëren. Een schaal maakt het dus ’s avonds net iets aangenamer in uw tuin. Vuur schaal tuin? Doen!

Vuurschalen voor buiten

Natuurlijk hebben wij een groot assortiment aan vuurschalen voor u samengesteld zodat u er een zo groot mogelijke keuze aan over houdt, elk in een andere uitvoering en materiaal verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een vuurschaal gietijzer of een vuur schaal cortenstaal, wij hebben het op voorraad!

Cortenstaal is een materiaal dat bestaat is uit ijzer met een toevoeging van koper, fosfor, silicium , nikkel en chroom. Het uiterlijke kenmerk van deze staalsoort is de bruine roestkleur welke zorgt voor een authentieke en avontuurlijke uitstraling. De sterkte van dit materiaal is te vergelijken met roestvast staal. Van dit materiaal worden ook hele andere constructies gebouwd, deze zijn bijvoorbeeld architectuur, kunst en bruggen.

Natuurlijk is het ook een optie om voor een gietijzeren schaal te kiezen. De gietijzeren schaal heeft een wat klassiekere uitstraling. Gietijzer is zeer hittebestendig en kan goed tegen drukbelasting. Een nadeel van gietijzer is dat de vuurschalen zwaarder zijn dan andere modellen van bijvoorbeeld Cortenstaal of gewoon staal. Dit hoeft geen nadeel te zijn aangezien deze vuurschalen beter op hun plek blijven staan door het grote gewicht. Gietijzer wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld pannen. Vuur schaal voor buiten buiten? Bestel vandaag, ontvang morgen!

Allerlei accessoires van een vuur schaal kopen?

Natuurlijk behoren er ook verschillende accessoires bij vuurschalen voor buiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan een vonkenvanger, houtopslagtoren of zelfs een barbecuerooster! Voor iedereen zijn er de bijpassende en gewenste accessoires beschikbaar. Ook verschillende tuinhaardsets behoren hierbij, deze bestaan veelal uit een korf, borstel, schepje, tang en een pook. Dus voor een vuur schaal kopen en de bijbehorende accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar kan ik vuurschalen het beste plaatsen?

Vuurschalen voor buiten kunnen het best geplaatst worden buiten het bereik van een struik, boom of eventuele andere beschutting in verband met brandgevaar. Het beste is om droog hout te gebruiken zodat er zo min mogelijk rookontwikkeling ontstaat. Niet geheel onbelangrijk is het om rekening te houden met de windrichting. Pas altijd op met kinderen en huisdieren rond de vuur schaal. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje!

Snelle levering van uw vuur schaal!

Vuurschalen voor buiten of een tuinhaard voor buiten? Die vindt u bij Tuinhaardxxl.nl. Natuurlijk proberen wij een zo snel mogelijke levering van uw vuurschaal te realiseren. Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, normaliter de volgende dag in huis. Zo wordt een vuur schaal kopen natuurlijk veel leuker gemaakt!