8.1 op basis van 832 beoordelingen! | Vragen? Bel ons 085 - 760 60 54

Accessoires

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Bekijk onzeTOP 10best verkocht

Tuinhaard accessoires

Artikelen 1 tot 15 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Artikelen 1 tot 15 van 58 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Tuinhaard accessoires

Bent u op zoek naar leuke tuinhaard accessoires, een kastanjepan voor op een kampvuur, een prachtige design bank om heerlijk rond uw vuurkorf plaats te nemen of gewoon een opslagtoren voor hout? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tuinhaard accessoires, vuurkorf accessoires en meer.

Tuinhaard accessoires binnen handbereik

Als u bij uw loungebank een sfeervolle tuinhaard heeft staan, dan is het fijn om alle haardgereedschappen bij de hand te hebben. Een vuur moet nou eenmaal aan blijven en u ontkomt er dan niet aan om steeds een haardblok op het vuur te leggen.

Bij Tuinhaardxxl.nl verkopen we naast een houten opslagtoren ook diverse mooie haardsets. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een klassieke Esschert Design tuinhaard set of een moderne Esschert Design BBQ schort. Voor elk wat wils dus. Daarnaast hebben we handige haardbloktassen waarin u hout kunt bewaren.

Snelle levering van tuinhaard accessoires!

Op zoek naar een tuinhaard accessoire? Die vindt u bij Tuinhaardxxl.nl. Natuurlijk proberen wij een zo snel mogelijke levering van uw tuinhaard accessoires te realiseren. Daarom is op werkdagen voor 17:30 besteld, normaliter de volgende dag in huis. Zo wordt een vuurschaal kopen natuurlijk veel leuker gemaakt!