8.1 op basis van 832 beoordelingen! | Vragen? Bel ons 085 - 760 60 54

Houtkachel

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Bekijk onzeTOP 10best verkocht

5 artikel(en)

per pagina

1

5 artikel(en)

per pagina

1

Houtkachel kopen voor binnen of buiten?

Een houtkachel buiten of binnen is niet alleen een sfeervol vlammenspel, maar geeft ook heerlijke warmte af. Wist u dat het rendement van een hout kachel veel hoger ligt dan bijvoorbeeld een open haard, vuurschaal of vuurkorf. Door de zelf te reguleren warmte is het houtverbruik bij een kachel veel lager. Houtkachel kopen? Op Tuinhaardxxl.nl staat een uitgebreid assortiment aan hout kachels.

Livin' Flame houtkachel

Met de uitgebreide collectie haarden van Livin' Flame haalt u warmte en gezelligheid in huis. Bij ons vind u een kachel passend bij elk interieur of exterieur. In de Livin' Flame collectie zijn namelijk zowel binnen- als buitenhaarden verkrijgbaar. Tevens zijn er verschillende soorten tuinkachels.  Kachels werkend op elektriciteit, hout gestookt, op propaan gas en bio ethanol. Zo vind je altijd wel een haard welke bij uw stijl of voorkeur past.

Bij Livin' Flame kiest u voor gemak. Veel modellen uit de collectie zijn namelijk eenvoudig te installeren. Geen grote klus dus :-). Voor alle elektronische en bio ethanlol haarden is geen rookkanaal benodigd. 

De hout kachels uit de collectie zijn, zoals gezegd, binnen als buiten (liefst onder een overkapping of veranda) te plaatsen. Daarnaast zijn er terrashaarden waarmee je tijdens koude avonden heerlijk buiten kan blijven zitten. 

De buiten gashaarden van Livin' Flame zijn heel eenvoudig in gebruik en geven heerlijke warmte zonder de uitstoot van rookgassen. Zo kunt u nog meer genieten van uw sfeerhaard.

De hout kachels brengen heerlijke warmte, sfeer en gezelligheid in huis. Het voordeel van hout kachels is dat ze een goede en schone verbranding hebben met een zeer hoog rendement. Hout kachels zijn t.o.v. open haarden minder rokerig en veiliger doordat er geen rondvliegende vonken zijn. Alle kachels zijn voorzien vane een CE keurmerk. Dit betekent dat de kachels voldoen aan de fundamentele Europese eisen m.b.t. veiligheid, milieu en de gezondheid.

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen :-). Hout kachels zijn echte sfeermakers voor binnen en buitenshuis. In ons assortiment zitten enkel èchte a-merken als Livin' Flame. Livin' Flame is een bekend merk in de hout kachelwereld. Livin' Flame heeft de keuze uit modellen die zowel geschikt zijn voor binnen als buiten. Groot, compact, met houtopslag en zonder. Genoeg keuze!

Er zijn Livin' Flame accessoires verkrijgbaar. Voor buiten kunt u de hkachel met een beetje klus ervaring zelf aansluiten. Voor de kachels binnen of buiten zijn er bijvoorbeeld accessoires verkrijgbaar voor een aansluiting tot aan het plafond.

Bij Livin' Flame zijn alle benodigde accessoires verkrijgbaar. Voor buiten kan je de kachel met een beetje kluservaring zelf aansluiten. Voor de kachels binnen zijn er acessoires verkrijgbaar voor een aansluiting tot aan het plafond

Waarom kiezen voor een Livin' Flame houtkachel buiten?

Hout kachels zijn nou eenmaal echte sfeermakers en tijdens koude zomer- of winterdagen een bron van warmte en gezelligheid. Het voordeel van Livin' hout kachels is dat ze een schone verbranding hebben met een zeer hoog verbrandingsrendement.

In het assortiment van Livin' Flame is er te kiezen uit verschillende modellen. Groot, compact, met houtopslag en zonder. Houtkachel kopen? Eenvoudig en snel op Tuinhaardxxl.nl.

Er zijn Livin' Flame accessoires verkrijgbaar. Voor buiten kunt u de hout kachel met een beetje klus ervaring zelf aansluiten. Voor de hout kachels binnen of buiten zijn er bijvoorbeeld accessoires verkrijgbaar voor een aansluiting tot aan het plafond.

Wat zijn de voordelen van een hout kachel ten opzichte van een open haard?

Kachels hebben een hoger rendement en een betere en schonere verbranding ten opzichte van een open haard. Daarnaast hebt u met een hout kachel geen last van losvliegende vonken of rookontwikkeling.

Veiligheid Livin' Flame hout kachels

Bij Livin' Flame staat veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom kunt u er van uitgaan dat het kiezen van een houtkachel van Livin' flame, kiezen is voor kwaliteit en veiligheid. De hout kachels van Livin' flame zijn uitvoerig getest op brandveiligheid, gebruikersgemak en voorzien van een CE-keurmerk. Dit betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en de gezondheid.

De voordelen van een houtkachel buiten of houtkachel binnen:

  • Een kachel voor buiten of binnen geeft naast een vlammenspel heerlijke warmte af. Het rendement van een kachel ligt hoger dan bij een openhaard, vuurschaal of vuurkorf. 
  • Lager houtverbruik dan een openhaard, vuurkorf of vuurschaal
  • De modellen van Livin' Flame zijn geschikt voor binnen en buiten (onder bijvoorbeeld een veranda)
  • Hout is een erg goedkope brandstof. Het is slim om droge, kant-en-klare houtblokken aan te schaffen, maar het is nòg goedkoper als u zelf hout klieft en stockeert. Wel is belangrijk om te kiezen voor schoon hout, zonder lijm of verfresten!
  • Met een hout kachel van Livin' Flame kan een rendement van zo’n 75% worden behaald. 
  • De prijzen van een Livin' Flame houtkachel binnen / houtkachel buiten zijn relatief goedkoop. Stukken goedkoper dan bijvoorbeeld een gashaard.
  • Er bestaan kachels in allerlei stijlen en formaten. Er zijn zelfs modellen die je niet tegen een wand moet plaatsen maar centraal in een woning kan ophangen. Zo wordt het een echte eyecatcher.