Terrasverwarmer elektrisch aanbieding: Stijlvolle elektrische terrasverwarmers, voor elk wat wils

Ontdek hoe je eenvoudig zelf veilig een buiten- of binnenruimte (veranda of schuur) kunt verwarmen met een elektrische terrasverwarming. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke situatie is er bij ons iets passends te vinden. Of het nu je terras, veranda, schuur of gewoonweg je tuin is. Met een elektrische terrasverwarmer of elektrische heater, blijf je zonder gedoe aangenaam lang buiten blijven zitten. Bekijk hieronder direct jouw beste elektrische terrasverwarmer!

Terrasverwarmer / heater / Terrasverwarmer elektrisch

Resultaat 1–24 van de 67 resultaten wordt getoond

Binnen enkele dagen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 329,00.

Binnen enkele dagen in huis

 129,00

Binnen enkele dagen in huis

 272,95

Terrasverwarmer elektrisch / elektrische heater

Gezellig met vrienden of familie tafelen tot in de late uurtjes, dat is pas heerlijk! Om je avond buiten te verlengen kun je een gezellig vuurtje stoken, maar niet iedereen heeft hier zin in. Daarnaast kun je gewoonweg niet overal vuur maken. Een elektrische terrasverwarmer biedt de perfecte oplossing voor het verlengen van jouw gezellige avond.

Elektrische terrasverwarming van a tot z

Van een hangende terrasverwarmer, buiten verwarming elektrisch, terrasverwarmer elektrisch staand tot en met een staande heater op gas. Voor elk wat wils! Bij elektrische terrasverwarmers heb je de keuze uit een vrijstaande elektrische haard, parasol heaters of elektrische hangende / plafond terrasverwarmers met meegeleverde afstandsbediening.

Mocht je hulp nodig hebben bij de keuze van een geschikte elektrische terrasverwarmer (heater elektrisch), dan helpen onze medewerkers je graag. Wij zijn experts op het gebied van elektrische terrasverwarming en vertellen je graag alles hierover.

Wat kost elektrische terrasverwarming in gebruik?

Het is handig om te weten wat nou het precieze energiegebruik van een elektrische terrasverwarmer is. Het precieze verbruik van elektrische terrasverwarming is gelukkig eenvoudig zelf te berekenen. Uiteraard is het verbruik van terrasverwarming afhankelijk van hoe vaak je deze gebruikt.

Het energiegebruik is afhankelijk van het type elektrische terrasheater en wat voor een contract je met jouw energie leverancier hebt. In onderstaand voorbeeld hebben wij voor het gemak € 0,20 per kWh genomen. Voor een nauwkeurige berekening kun je het beste even de actuele prijzen van je energie leverancier op zoeken. De prijzen staat vaak op de jaarnota van je energie rekening.

Stel je hebt een veranda of beschut terras van ongeveer 12 m² (zo'n 3.5 x 3.5 meter). Om de veranda of terras overkapping perfect te verwarmen zou je bijvoorbeeld twee Goldsun Supra Plus 1500 Watt (of de 2000 Watt variant) kunnen installeren.

Verbruik terrasheater elektrisch

Een elektrische heater Goldsun Supra Plus 1500 Watt verbruikt ongeveer 1.4 kilowatt per uur. Twee stuks zullen dus per uur dus 2.8 kWh verbruiken. Zoals hierboven vermeld kost 1 kWh in dit voorbeeld 0,20 cent. Dit komt dus neer op: 2.8 x € 0,22 = € 0,56 euro per uur.

Terrasheater elektrisch in een gesloten ruimtes gebruiken

Elektrische terrasverwarming zijn veilig en geschikt om te gebruiken in zowel open als gesloten ruimtes. Wanneer je elektrisch verwarmt verbruik je geen zuurstof.

Elektrische terrasverwarmers zijn daarom veilig te gebruiken. Let op, gasgestookte heaters zijn niet altijd veilig binnen te gebruiken. Zorg altijd voor voldoende ventilatie om zuurstof tekort of vergiftiging door de verbrandingsgassen te voorkomen.

Beste terrasverwarmer voor elektrische heaters veranda

Een veranda is een soort woonkamer in de buitenlucht. In deze ruimte mag er best aandacht geschonken worden aan de inrichting en design. Wanneer je een veranda leuk inricht zul je nog meer tijd in je tuin doorbrengen. Ideaal voor het verwarmen van ieder geschikte ruimte.

Elektrische buitenverwarming is geen overbodige luxe om tijdens een koele zomeravond aangenaam buiten te kunnen blijven. Met de aangename warmte verleng je je zomeravonden op eenvoudige wijze.