Nieuw

VIK – Het nieuwe tuinhaard merk dat vakmanschap, warmte & kwaliteit biedt

In dit blog artikel willen we je graag kennis laten maken met een nieuw tuinhaard merk genaamd VIK. Bij VIK staat vakmanschap, warmte en kwaliteit centraal. Met verschillende modellen om uit te kiezen, biedt VIK de perfecte oplossing voor iedereen die warmte en sfeer in zijn tuin wil toevoegen.

Vakmanschap en perfectie in elk detail

Bij VIK worden tuinhaarden met zorg en passie ontworpen en vervaardigd. Zij streven naar perfectie in elk detail, omdat zij geloven dat de kwaliteit van een tuinhaard afhangt van de aandacht voor kleine nuances. De vakmensen bij VIK hebben jarenlange ervaring en werken met hoogwaardige materialen om een product te leveren dat aan de verwachtingen van voldoet en zelfs overtreft.

Symbool van samenzijn & comfort

Een tuinhaard van VIK is niet zomaar een apparaat dat warmte geeft, het is een symbool van samenzijn en comfort. Stel je voor: een gezellige avond met vrienden en familie, waarbij iedereen zich rondom de vuurplaats verzamelt. De knisperende vlammen en de aangename warmte creëren een sfeer van geborgenheid en gezelligheid. Met een tuinhaard van VIK wordt elk samenzijn in de buitenlucht een speciale gelegenheid. Ontdek de Verschillende Modellen van VIK:

VIK Hera (Stoken & Koken)

De VIK Hera is een multifunctionele tuinhaard die niet alleen zorgt voor warmte en gezelligheid, maar ook voor heerlijke gerechten. In de bovenkant van de Hera haard is er de mogelijkheid om te wokken (wokring wordt meegeleverd), grillen (grillrooster wordt meegeleverd) of veel meer. Met deze unieke combinatie van een tuinhaard en een kooktoestel kun je genieten van een knapperend vuur terwijl je je favoriete maaltijden bereidt in de buitenlucht. Stoken & koken dus!

VIK Juno (pizza oven)

Ben je een liefhebber van pizza’s? Dan is de VIK Juno pizza oven de perfecte tuinhaard voor jou. Met zijn speciaal ontworpen pizzaoven kun je in een handomdraai overheerlijke pizza’s bakken. Nodig je vrienden en familie uit voor een gezellige avond vol zelfgemaakte pizza’s rechtstreeks uit de tuin.

VIK Freya

De VIK Freya is een elegante en compacte moderne tuinhaard die je tuin transformeert tot een ware oase van warmte en luxe. Met zijn strakke design en hoogwaardige materialen is de Freya een eye-catcher in elke buitenruimte. Geniet van de gezelligheid en warmte die deze prachtige tuinhaard biedt.

VIK Odin

Last but not least hebben we de VIK Odin, een krachtige en robuuste tuinhaard die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een stoere uitstraling in hun tuin. Met zijn imposante formaat en duurzame constructie zorgt de Odin voor warmte en sfeer, zelfs tijdens de koudste avonden.

Onvergetelijke momenten vol warmte, liefde en blijvende herinneringen

Bij VIK geloven ze dat het leven draait om het creëren van mooie herinneringen. VIK wil graag bijdragen aan bijzondere momenten. Stel je een zomeravond of winteravond voor, waarbij je met je geliefden rondom de vuurplaats zit. Terwijl het vuur brandt, geniet je van warmte, gezelschap en de magie van het moment. De lachende gezichten, de gesprekken die dieper gaan en de connectie die sterker wordt – dit zijn de onvergetelijke momenten die VIK tuinhaarden mogelijk maken.

Met VIK investeer je niet alleen in een hoogwaardige tuinhaard, maar ook in kostbare momenten met je dierbaren. Het merk VIK staat garant voor vakmanschap, warmte & kwaliteit, waardoor je keer op keer kunt genieten van sfeervolle avonden in de buitenlucht.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van VIK en ervaar zelf de perfectie, warmte en comfort die deze tuinhaarden te bieden hebben. Ga naar onze website en kies de tuinhaard die past bij jouw stijl en voorkeuren. Maak van elk moment een blijvende herinnering met VIK!