8.1 op basis van 832 beoordelingen! | Vragen? Bel ons 085 - 760 60 54

Winkelen per

Terrashaard

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!*

Bekijk onzeTOP 10best verkocht

Artikelen 16 tot 30 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 16 tot 30 van 71 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

De beste redenen om een terrashaard te kopen

Overweegt u de aanschaf van een terrashaard? Van deze aankoop zult u zeker geen spijt krijgen, want een terras haard is zeker een aanwinst voor uw terras of tuin. Niet alleen geeft de haard warmte en licht, maar ook een hoop gezelligheid. Als u in uw woning een open haard heeft dan weet u vast wel wat we hiermee bedoelen. Het knapperende vuur spreekt tot de verbeelding en geeft onbewust een vakantiegevoel. Maar een heel belangrijke reden is dat u “gratis” warmte heeft. Dat wil zeggen als u het hout gratis of voor een zacht prijsje op de kop kunt tikken. Maar ook als het hout niet gratis is, is een terras haard die op hout wordt gestookt in de vrijwel alle gevallen goedkoper dan een elektrische kachel om uw terras mee te verwarmen. Dit is een belangrijke reden waarom steeds meer mensen voor een hout gestookte terraskachel kiezen.

U heeft meer warmte en gezelligheid in uw tuin met een haard

Wanneer u voor de eerste keer uw haard aansteekt zult u meteen merken dat het knapperende vuur niet alleen voor licht en warmte zorgt maar ook voor een goede sfeer. Niet alleen als u in een romantische bui  bent, maar ook als u gezellig een avond met vrienden doorbrengt. Dankzij de warmte van de terras haard kunt u heerlijk buiten zitten, ook als de buitentemperatuur daar eigenlijk net te laag voor is. Heeft u mensen uitgenodigden had u het plan om lekker buiten te gaan zitten? Ook als de temperatuur wat tegenvalt, of als het ’s avonds fris wordt kan dat gewoon doorgaan. Steek uw terras haard aan en weldra wordt een aangename warmte over het terras verspreid.

Terrashaard gietijzer of terrashaard gas?

Misschien bent u wat huiverig voor het gebruiken van een terrashaard gietijzer of terrashaard gas? Open vuur jaagt sommige mensen angst aan. Maar u hoeft in principe niet bang te zijn voor brand. Als u uw terrashaard gietijzer op de juiste manier gebruikt kan er weinig mis gaan. Zorg er in ieder geval altijd voor dat de haard stevig staat op een stabiele ondergrond. Zet hem zeker niet op een tafel of iets anders. Steek de haard aan met speciale aanmaakblokjes die in de handel verkrijgbaar zijn. Gebruik geen brandbare vloeistoffen, dit kan een flinke steekvlam teweeg brengen met grote kans op brandwonden. Steek de haard aan en blijf erbij totdat het vuur goed brandt. Leg nieuwe blokken hout met beleid op het vuur om het rondspatten van vonken te voorkomen. Laat uw kinderen niet met de terras haard “spelen”, het is geen kinderspel en vuur blijft altijd gevaarlijk als je er niet goed mee weet om te gaan.

Er zijn verschillende modellen terras haarden beschikbaar

Als u een terras haard wilt kopen dan bent u zeker niet veroordeeld tot één model. Kijk maar eens naar het ruime assortiment van Tuinhaardxxl.nl. Wij hebben terras haarden in alle soorten en maten en er is er gegarandeerd eentje bij die past bij uw smaak. Bij alle modellen staat tevens de hoogte vermeld zodat u weet wat u koopt en of dit past op uw terras. Heeft uw terras een overkapping dan adviseren wij u om de terras haard hier buiten te plaatsen. Als u een haard onder een overkapping plaatst tijdens het branden blijft de rook lang hangen en dat kan onaangenaam zijn.

Een terrashaard is zeer duurzaam

Onze terras haarden worden gemaakt van zeer duurzame materialen. Zo zijn er haarden gemaakt van cortenstaal. Dit is speciaal staal waar koper in verwerkt is. Het koper zorgt ervoor dat de haard niet kan doorroesten tijdens het buiten staan. Er wordt door het oxideren van het koper een speciale dichte laag gevormd waardoor erosie minder kans krijgt. U kunt ook kiezen voor een haard die is gemaakt van roestvrij staal. Deze haarden zijn voorzien van een speciale coatinglaag. Deze laklaag wordt speciaal aangebracht om snelle beschadiging als gevolg van weersinvloeden. Gewone lak kan niet worden gebruikt omdat die als gevolg van de hoge temperatuur van een brandende haard gaat bladderen en zal barsten. Ondanks deze beschermende laag of de speciale cortenstaal is het verstandig om uw terras haard bij langdurig niet gebruik binnen te zetten in uw schuur of garage of in ieder geval onder een afdak. Er zijn ook speciale hoezen te koop om de terras haard mee af te dekken. Deze kunt u natuurlijk ook gebruiken als u de haard tijdens de zomer niet gebruikt, zo kan hij niet natregenen.

Geniet langer van het buitenzijn met een haard

Wanneer u de beschikking heeft over een haard kunt u veel langer genieten van het buiten zijn. Want u kunt al vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst lekker buiten zitten. Als het droog is maar te koud voor op het terras kunt u de haard aansteken en toch van een paar uurtjes buiten genieten. Heerlijk als het zonnetje wel schijnt maar de zonkracht nog niet sterk genoeg is om het aangenaam warm te laten worden. Wanneer uw buren nog noodgedwongen binnen zitten kunt u al lekker genieten van de eerste zonnestralen. En als de buurman zijn terras al heeft opgeruimd omdat het te koud wordt buiten, zit u nog lekker warm van de late herfstzon te genieten met uw haard die een heerlijke warmte verspreidt.

Terrashaard aanbieding? Koop nu gemakkelijk & voordelig online

Als u al langer nadenkt over de aanschaf van een haard dan is het nu het moment om de knoop door te hakken. Want bij Tuinhaardxxl.nl vindt u een ruim aanbod van prachtige haarden. Wij hebben de nieuwste modellen in onze collectie en ook nog eens tegen scherpe prijzen. Let ook altijd op onze sale modellen, die zo mogelijk nog scherper zijn geprijsd. Alle modellen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen al binnen enkele dagen bij u thuis worden bezorgd. Wel zo prettig als u zelf geen auto heeft of uw auto niet ruim genoeg is om een terras haard te vervoeren. Ook voor een houtkachel bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen over terrashaarden?

Misschien wilt u wel een terras haard kopen, maar aarzelt u nog welke het moet worden. Als u er weinig verstand van heeft dan kan de keuze lastig zijn. U kunt daarom altijd met al uw vragen terecht bij onze klantenservice. Wij kunnen u prima adviseren over de aanschaf of over het gebruik of het onderhoud van uw terrashaard. Houdt onze terrashaard aanbieding pagina goed in de gaten!