8.1 op basis van 832 beoordelingen! | Vragen? Bel ons 085 - 760 60 54

Swipe to the left

Prijzen tuinhaarden

Door Jip van Bodegom 2 years ago 2351 keer bekeken Geen reacties

Wat kost een tuinhaard?

Net zoals de meeste producten geldt ook bij de aanschaf van een tuinhaard dat u het qua prijs zo gek kunt maken als u zelf wilt. Op onze webpagina vindt u momenteel bijna tachtig verschillende artikelen van vier verschillende merken. Elk merk heeft zijn eigen kenmerkende stijl. U kunt zich dan ook misschien voorstellen dat er ook qua prijslabel veel variatie in bestaat. Het is vanzelfsprekend dat u uw tuin tegen een zo gunstig mogelijke prijs wilt decoreren. Niemand wil immers meer uitgeven dan noodzakelijk is. Natuurlijk kunt u zich ervan verzekeren dat u een tuinhaard aanschaft tegen de scherpst mogelijke prijs. De goedkoopste tuinhaard die u bij ons vindt ligt qua prijs zelfs onder de tachtig euro. Maar natuurlijk vindt u bij ons ook de meeste luxe tuinhaarden die in een hoger budget vallen. Er bestaan dus mogelijkheden voor iedere portemonnee. Alhoewel het ene merk gemiddeld wat duurder uitvalt dan de andere, is de prijs van een tuinhaard uiteraard ook van een aantal andere factoren afhankelijk. Zowel het materiaal, de omvang als de extra’s zoals aslades spelen hierbij een rol.


Gietijzeren tuinhaard prijs

Gietijzeren tuinhaard esschert prijs

Gietijzeren tuinhaard prijzen

Tuinhaard prijzen

Esschert Design

Esschert tuinhaard prijzenEén van de door ons aangeboden merken tuinhaarden is Esschert Design. De prijzen van dit merk variëren van 70 tot 275 euro. Esschert Design is een bedrijf dat gespecialiseerd is in concepten die zijn gericht op natuur en tuinieren. Ze maken voor al hun producten gebruik van verschillende soorten materialen. Hierdoor hebben zij ook binnen de categorie tuinhaarden een zeer divers aanbod. Dit verklaart tevens de prijsverschillen van de tuinhaarden die u op onze pagina vindt. De tuinhaarden zijn gemaakt van gietijzer, metaal of Cortenstaal. Zowel hun duurste als hun goedkoopste tuinhaard is vervaardigd van gietijzer. Het prijsverschil wordt hier dus ook mede veroorzaakt door de omvang van de haard.

De duurste tuinhaard is de gietijzeren Basic tuinhaard maat L van bijna anderhalve meter hoog en zeventig kilo zwaar. De prijs ligt in de aanbieding ruim onder de €300,00, de originele prijs is €319,95. Het voordeel van gietijzer is wel dat het snel verwarmt. Hierdoor verbruik je relatief minder hout (vanwege het efficiënte verbrandingsproces) en dit scheelt op de lange termijn dus flink in de kosten. Dat compenseert weer met de aankoopprijs. De antieke tuinhaard maat L van Esschert valt in dezelfde prijscategorie en kenmerkt zich door ongeveer dezelfde afmeting en hetzelfde gewicht. Alleen de kleur verschilt. De antieke tuinhaard heeft een donkergrijze kleur. De Basic tuinhaard is zwart van kleur en past hierdoor bij een modernere tuin.

Bekijk hier alle Esschert Design tuinhaarden

Home and Garden

Wat kosten een Home & Garden tuinhaard

Ook van het merk Home and Garden zijn er via onze webpagina verschillende soorten tuinhaarden verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een tuinhaard in een lagere budgetklasse, dan is dit het merk voor u. De prijs van de tuinhaarden ligt rond de honderd euro. Allen zijn vervaardigd van metaal. Home and Garden is een van origine Rotterdams bedrijf dat klanten over heel Europa heeft. Met een tuinhaard van Home en Garden haalt u dus een bekend en betrouwbaar merk in huis. De trends op het gebied van decoratie in en rond het huis worden door dit bedrijf 365 dagen per jaar nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor bent u dus voorzien van een tuinhaard die past binnen de laatste trends.

Terraskachel Andalucia is één van de leukste tuinhaarden van Home and Garden die u via onze webpagina kunt verkrijgen. Het heeft een charmant ontwerp en zal uw tuin zeker sieren, ongeacht welke stijl u heeft. De zwarte kleur geeft de tuinhaard een enigszins stoer karakter. Dit wordt weer verzacht door het speelse design. Terraskachel Andalucia kost €129,95.

Bekijk hier alle Home and Garden tuinhaarden

SenS line

Senseline prijzen

SenS line is een Nederlands-Duits bedrijf met een zeer breed assortiment in tuinmeubelen. Behalve dat hebben zij zich ook gespecialiseerd in tuinaccessoires, onder andere tuinhaarden. Een sterke prijs kwaliteitsverhouding is voor dit bedrijf het motto. Op onze webpagina vindt u zowel tuinhaarden als terraskachels van dit merk. Terraskachels hebben een glazen deurtje terwijl tuinhaarden hier niet van zijn voorzien. De producten van dit merk die u bij ons vindt zijn bijna allemaal gemaakt van staal.

Eén van de meest bijzondere items is de Tuinhaard – Party tafel. Deze ongeveer twee meter hoge haard heeft een prijs van bijna driehonderd euro maar is wel uniek in zijn soort. De tuinhaard is –zijn naam doet het al vermoeden- multifunctioneel. Hij dient namelijk ook als statafel. Waar het vroeger gebruikelijk was om je gasten in een kring op een stoel te zetten, verdwijnt deze typische Hollandse traditie langzaam maar zeker. Gasten verzamelen zich steeds meer rondom statafels om zo gezellig met elkaar te kunnen praten. U staat ook nog eens dicht bij de haard waardoor u er zeker van kunt zijn dat u het echt niet koud zult hebben! Uiteraard is de buitenkant dusdanig vervaardigd dat u zich niet zult branden aan een eventueel heet oppervlak.

De momenteel goedkoopste tuinhaard van dit merk is de Halfmoon. Deze kost €114,95. Met zijn slechts 55 centimeter hoogte is deze tuinhaard een charmante decoratie waar u tijdens de zomeravonden dichtbij kunt zitten. De tuinhaard is extra leuk als u kinderen heeft, want door de vormen in de tuinhaard ziet u tijdens het branden van het vuur sterretjes en maantjes op de grond schijnen. Ook deze tuinhaard is vervaardigd van staal en beschikt over een hittebestendige coating.

Bekijk hier alle SenS line tuinhaarden

GardenmaxX

GardenmaxX tuinhaard prijzenGardenmaxX is een eigentijds en eigenzinnig merk dat een bijzondere draai geeft aan de ontwerpen van zijn verschillende tuinhaarden. De meeste tuinhaarden die wij op onze webpagina aanbieden, zijn afkomstig van dit merk. De prijzen variëren van €145,00 tot €819,00. Voor een echte luxe tuinhaard met alles erop en eraan bent u hier dus aan het juiste adres. U kunt er haast vanuit gaan dat een tuinhaard die u van dit merk koopt, niet gauw in iemand anders zijn tuin terugvindt. De meeste soorten hebben een puntige, zogenaamde wigwamvorm. Ze zijn vervaardigd van staal of Cortenstaal en dit verklaart ook voor een gedeelte de prijs. Beide zijn kwalitatief hoogwaardige materialen die een lange levensduur hebben.

Maroa Corten is zonder twijfel een van de meest bijzondere tuinhaarden die je in ons assortiment vindt. Met zijn €449,00 valt hij in een iets hogere prijscategorie maar daar krijgt u dan ook veel voor terug. Deze anderhalve meter hoge tuinhaard is een heus meubelstuk voor buiten. Hij is voorzien van opbergvakken voor hout, aan beide zijden. De bruinoranje kleur, oftewel de zogenaamde roestlaag, beschermt de tuinhaard langdurig. Hierdoor heeft u er dus jarenlang optimaal plezier van. Bovendien vormen de kleur van het Cortenstaal samen met de blokken hout die u in de opbergvakken bewaart een mooi kleurenpalet.

Zoals u na het lezen van deze informatie wellicht al heeft begrepen, hangt de prijs van uw tuinhaard bijna volledig af van de eisen die u stelt aan zijn uiterlijk en eventuele extra mogelijkheden. Het is voor iedere portemonnee mogelijk om een tuinhaard aan te schaffen. Wilt u een tuinhaard slechts ter eenvoudige decoratie? Dan kunt u met een relatief klein en goedkoop model al heel goed uit de voeten. Een tuinhaard van een bescheiden omvang kan net dat beetje verandering in uw tuin brengen waar u naar op zoek bent. Bent u echter van plan om regelmatig grotere gezelschappen te ontvangen? En is uw tuin van dusdanige grootte dat een grote haard hier beter bij past? Dan komt u vanzelfsprekend uit in een hogere prijsklasse. Echter zijn de materialen binnen deze klasse van dusdanige kwaliteit dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Dit betekent dat u minimaal onderhoud hoeft te plegen en de haard bestand is tegen verschillende weertypen. U hoeft dus niet bang te zijn om binnen de kortste keren uw tuinhaard te moeten vervangen.

Bekijk hier alle GardenmaxX tuinhaarden

Posted in:
Delen op Social Media